Menu

Peer & Brian ontwerpen interieurs.

Dat doen we voor de zakelijke en particuliere markt. Woningen, appartementen, kantoren, winkels of horeca, wij gaan ermee aan de slag.  

Voor de zakelijke markt ligt onze kracht in het conceptueel denken. Zo ontstaat er een interieur dat meer is dan een verlengstuk van het bedrijf. Het vormt een deel van het kloppend hart van de organisatie.

Om tot leven te komen heeft een interieur een ziel nodig. Dat betekent dat we niet alleen uitgaan van comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid, maar ook dat er een beleving wordt gecreëerd. Elk interieur is daarom maatwerk. De basis van de ziel van het interieur wordt immers gevormd door de gebruikers of bewoners.

Het (her)inrichten van een ruimte begint met een goed plan. Dat creëren wij door goed te luisteren, maar bovenal door vrij te denken. We gooien met veel plezier uw eerste gedachten over een nieuwe invulling van ruimtes overhoop en zetten alle details even opzij om daarna gezamenlijk tot een inspirerend gedegen plan te komen. Daarin ligt onze kracht.

Samen gaan we een geweldig mooi traject in, waarin we bouwen, verbouwen en bezieling en beleving in een ruimte brengen.

Gun het jezelf creatief vakkundig geïnspireerd te worden en klop bij ons aan!