Menu

Over ons

Wij zijn Peer Akkermans en Brian Jacobs. Onze inspiratieradar staat altijd aan. Mode, kunst, muziek, architectuur, reizen, maar vooral het dagelijks leven inspireren ons bij het creëren van persoonlijke, comfortabele interieurs met bezieling.
Brian over Peer

Peers kracht ligt in conceptvormgeving en in het out of the box ontwerpen. Hij heeft een voorliefde voor grafische elementen en kunst. Bovendien ziet hij het als een sport om de allerbeste indelingen te bedenken. Ook is hij niet bang om kleur in te brengen.

Peer en ik delen een voorliefde voor Azië en een passie voor grote wereldsteden als New York en Bangkok. De Aziatische keuken waardeert hij ook enorm.

Rustmomenten vindt hij in de natuur en op het platteland. Hij heeft dan ook een grote belangstelling voor tuinen en bladplanten.

Peer heeft een fetisj voor internationale magazines over mode, architectuur, cultuur, food en voor (Aziatische) verpakkingen.
Peer
Brian
Peer over Brian

Brian is de commerciële man van ons twee. Hij heeft oog voor detail en passie voor stoffen en behang. Bovendien zorgt hij altijd voor sfeerverlichting, want dat geeft volgens hem diepte en rust in een interieur.

Alles wat met koken te maken heeft, heeft zijn belangstelling. Hij heeft, net als ik, een voorliefde voor de Aziatische keuken. Het liefst geniet hij daarom (thuis) met familie en vrienden van koken, eten en samenzijn.
Get in touch