Vanuit een gedachte waarbij design en elegantie samen komen, concentreren Peer & Jacobs zich op het inrichten van huizen, bedrijven en het ontwerpen van producten.
Met een verfijnde smaak en uitgesproken materialen creĆ«ren zij unieke designs, voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Met beiden een eigen handschrift, hebben zij samen een dynamisch, eigenwijs en energiek partnership. 

 

    

 

Peter Akkermans

 

Met ruim 12 jaar ervaring in lifestyle en retail bij de Koninklijke Bijenkorf Beheer Nederland, startte Peter Akkermans in 2002 zijn eigen bedrijf: 2HOTstyling. Binnen dit bedrijf richtte hij zich op uiteenlopende interieurprojecten voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.
Vanuit zijn conceptuele benadering, sterk grafische visie en oog voor innovatie ontwikkelde hij diverse productlijnen en interieurconcepten voor de B2B markt en voor de retail. Als mede eigenaar van het merk KOOK vertaalde hij concreet
zijn passie voor product en retail: www.kookvrienden.nl  KOOK is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de Benelux.

 

Brian- Matthew Jacobs

 

Nadat hij zijn studie had afgerond, besloot Brian zich te gaan oriĆ«nteren in het buitenland. Door zijn werk voor modemerk ZARA in Spanje en later in Londen kreeg hij internationale ervaring en kennis.
Hij haalt zijn inspiratie uit de internationale mode, verschillende culturen, kunst en architectuur.
Met lef en overtuigingskracht weet hij de identiteit van opdrachtgevers te vertalen naar onderscheidende interieurs. Met uitgesproken combinaties en gebruik van exclusieve materialen weet hij een gevoel neer te zetten van comfort en elegantie.